Látta, amint a bordó autó kidönti a táblát? Szemtanúkat keres a rendőrség

Egy bordó színű autó Nagykanizsa belterületén kidöntött egy jelzőtáblát, majd egy épület oszlopának ütközött.

zaol.hu

2009. október 23-án, pénteken 06.30 órakor Nagykanizsa belterületén, a Király úti körforgalom dél-keleti ívénél, a Király u. 20 szám előtt közlekedett egy személy az általa vezetett, ismeretlen forgalmi rendszámú, bordó színű gépjárművel. Elhagyva a Zrínyi utcai kihajtót, a jármű a kiemelt szegélynek, majd az úttest mellett található, „Kijelölt gyalogos-átkelőhely” jelzőtáblának hajtott, azt kidöntötte, végül a Király u. 20 számú épület oszlopának ütközött.

A gépjármű vezetője az ütközést követően járművével a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül ismeretlen helyre távozott - tájékoztatta portálunkat a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség kéri, hogy a járművezető, illetve azok a személyek, akik a balesetet, illetve a bordó színű gépjárművet látták, jelentkezzenek a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedési Osztályán (Nagykanizsa, Király u. 49., telefon: 93/312-190), vagy tegyenek bejelentést a díjmentesen hívható 107-es segélykérőn.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!