Figyelem! Vonatpótló autóbuszok közlekednek Zalakomár és Nagykanizsa között

Zalaegerszeg - Pályafelújítási munkák miatt vonatpótló buszok szállítják az utasokat Zalakomár és Nagykanizsa között október elsejétől október negyedikéig.

zaol.hu

A MÁV közlése szerint a Budapest–Székesfehérvár–Nagykanizsa–Gyékényes és vissza útirányon közlekedő vonatok 2009. október 1-4-ig módosított menetrend szerint közlekednek a Zalakomár-Nagykanizsa között végzett pályafelújítási munkálatok miatt. Több vonat korábban indul a Közforgalmú menetrendben eredetileg meghirdetettnél. Ez változó mértékű, némely belföldi járat esetében akár 20-25 perccel korábbi indulást jelent., de megnövekedett menetidővel is számolni kell.   Egyes vonatok átlagosan 20-25 perccel később érkezhetnek  a végállomásokra.

Néhány vonat kivételével, az összes vonat esetében Nagykanizsa–Zalakomár között vonatpótló buszra kell átszállni. A néhány kivételes esetben a vonatpótló autóbuszok Nagykanizsa és Balatonszentgyörgy között járnak.

A MÁV azt tanácsolja, az utazás előtt mindenki tájékozódjon  a vonatok menetrendjéről az állomási hirdetményekből, a MÁVDIREKT 06 40 49 49 49-es telefonszámán, vagy a MÁV honlapján.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!