Akár a dolgozói létszám bővítése is elképzelhető az Eybl-nél?

Lenti - Amennyiben sikerül új megrendelővel megállapodnia, akár százötven fővel is bővítheti alkalmazotti létszámát az Eybl Hungária Kft. - mondta Nógrádi László Lenti polgármestere.

nincs nev

Minderről a tegnapi testületi ülésen, a polgármesteri beszámoló kapcsán esett szó. Nógrádi László a szocialista Kollár Gyula kérdésére válaszolva beszélt a cég vezetőivel folytatott tárgyalásáról. Azt mondta, a tulajdonosi kör magyar tagjai a piacbővítésre vonatkozó erőfeszítéseikről is tájékoztatták, eszerint abban az esetben, ha az Auditól hosszabb távra szóló megrendelés érkezik, akkor szükség lesz a létszámbővítésre.

A polgármesteri beszámoló kapcsán egyéb gazdasággal kapcsolatos kérdések is előkerültek, így Nógrádi László beszélt a Rédics és Zalaegerszeg közötti vasútvonal tervezett megerősítésének tervéről, valamint a Rédics és Lendva közötti összeköttetés kiépítéséről is. A polgármester szerint mindkét beruházáshoz lehetne uniós forrásokat is igényelni, ráadásul a fejlesztés révén a lenti és lendvai térséget is jobban be lehetne kapcsolni a nemzetközi gazdaság vérkeringésébe. A polgármester szerint ebben a fejlesztésben a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. is fantáziát lát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!