Felismeri a képen látható férfit? Rablás miatt körözik

Keszthely - A Zala Megyei Rendőr-főkapitányságon rablás bűntett gyanúja miatt indítottak nyomozást annak a két ismeretlen férfinak a felkutatására, akik július 30-án, nem sokkal éjfél előtt Keszthelyen, a Park utca és a Sóhaj allé sarkán egy pisztolynak látszó tárggyal megfenyegettek egy házaspárt.

zaol.hu

A feleséget táskájának átadására kényszerítették, majd futva elmenekültek. A táskában mobiltelefon, ötezer forint készpénz, személyes iratok, valamint bankkártyák voltak.

Az elkövetők személyleírása: két fiatal férfi, 180-190 cm magasak, fekete vagy sötét ruházatban, fejükön baseballsapka vagy kapucni, arcuk sötét és világos kendővel takart. Az elkövetők az eltulajdonított bankkártyákkal pénzt kíséreltek meg felvenni egy keszthelyi bankautomatánál, melyről felvétel készült. 


Fotó: rendőrség

A képen látható személy sötét (fekete) termoszerű, kapucnis felsőt visel, mely az első részén szürkés színű, fehér feliratokkal. A kapucnit a fején hordja, arcát, fekete fehér mintás kendő takarja. Nadrágja kék színű térdig érő farmernadrág, lábán barnás színű sportcipőt visel.

A fegyver leírása szerint teljesen fényes, ezüstszínű, nem forgó táras, PA pisztolynál nagyobb méretű, felhúzható szánnal működő fegyver.

Aki a képen látható személyt felismeri, illetve a fenti bűncselekménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a 06-80-200-492-es telefonszámon, vagy bármely rendőri szervnél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!