Vegyük az Őrség felé az irányt – érdemes!

Őriszentpéteren rendezik meg ugyanis a hét végén a térség legnagyobb népművészeti kirakodóvásárát, amelyhez számos egyéb rendezvény - egyebek mellett kiállítások, koncertek, túrák - társul.

zaol.hu

A program pénteken délelőtt tíz órakor veszi kezdetét egy Apátistvánfalváról induló gyalogtúrával. Este fél hétkor a bajánsenyei művelődési házban a Csesztregen élő Zsupán József festőművész képeiből nyílik kiállítás, majd Császár Sándor opera- és operetténekes műsorára kerül sor. Nyolc órakor Őriszentpéteren Balázs Fecó ad koncertet, amit a Zuzorka rockzenei fesztivál követ.

Szombaton további túrák, kiállítások, könyvbemutatók, nép- és könnyűzenei rendezvények, táncprogramok lesznek, majd hét órától a Tihanyi Vándorszínpad operettműsora következik.

 Vasárnap koronglövő verseny, szekértúra és kézműves foglalkozások szerepelnek új elemként, este fél nyolctól pedig Keresztes Ildikó koncertje zárja a három napos rendezvényt.


Részletes program itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!