Életveszélyes állapotban szállították kórházba az egykori csesztregi focistát

Nagyszentmihály (Großpetersdorf) - Mentőhelikopterrel szállították a grazi kórház intenzív osztályára Bárdosi Marcellt, aki a hétvégi negyedosztályú osztrák bajnoki után lett rosszul – tudta meg a Vas Népe.

zaol.hu

Drámai események játszódtak le szombaton az osztrák Süd Zweite Liga (ez a hazai negyedosztálynak felel meg) Nagyszentmihály (SV Großpetersdorf) - Vaskomját (SC Kemeten) futballmérkőzése után Dél-Burgenlandban. 

A hazaiak magyar csatára, a 32 éves Bárdosi Marcell a meccs után fej- és mellkasfájdalmakra panaszkodott, csapattársai gyorsan orvost hívtak, aki trombózist állapított meg. A 4:1-es hazai sikerrel végződött meccsen mesterhármast jegyző Bárdosit  előbb a felsőőri (oberwarti), majd mentőhelikopterrel a grazi kórházba szállították. 

Bárosi Marcell két évet játszott Fentős Pál kezei alatt a magyar harmadosztályban Csesztregen.

 -  Hihetetlen az élet! Fiam, Palika két éve május 27-én a Kapuvár–Csesztreg NB III-as bajnoki mérkőzés hatodik percében esett össze. Ödéma keletkezett az agyában és június 3-án meghalt. Marci a fiam legjobb barátja volt, imádnivaló erdélyi magyar srác. A csapatban középcsatárként  szerepelt és ontotta a gólokat. Még a román második ligában is szerepelt, Magyarországon Tapolcán, majd nálunk játszott két évet Csesztregen. Ezután ment ki Ausztriába focizni, de gyakran visszajárt hozzánk. Remélem, mielőbb felépül - mesélte a Vas Népe online-nak könnyeivel küszködve Fentős Pál.  

További résztelek itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!