A Griff Bábszínházban mulattak a gyerekek (képgalériával)

Zalaegerszeg - Tetszett az apróságoknak a Griff Bábszínház kezdeményezése, legalábbis ezt tapasztaltuk Gyereknapi vigasságok programkavalkádján.

Péter Gyöngyi

Rajzoltattak az arcukra, rajzolhattak az aszfaltra vagy éppen egy  rajzlapra. Volt ugrálóvár, hétpróba, rengeteg ajándék, a mesesarokban színművészek olvastak fel - kicsiknek és nagyoknak - varázslatos történeteket, mindemellett koncertek, táncműsorok és bábelőadások kínáltak kikapcsolódást a legifjabbaknak és szüleiknek vasárnap a Griff Bábszínháznak és  vendégegyütteseinek köszönhetően. A Gyereknapi vigasságok elnevezésű program sokakat vonzott a teátrumba és az épület előtti térre. 



Volt arcfestés... Fotók: Pezzetta Umberto

-  Szeretnénk hagyományt teremteni ezzel, de nem pusztán azért, hogy még egy gyermeknapi összejövetel legyen a városban, hanem, hogy másfajta kínálattal egészítsük ki a már meglévőket - összegzett Pénzes Csaba, a Griff igazgatási munkatársa.



... és hagyományos játékok is

Képgalériánkért kattintson ide, vagy a fotókra!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!