2009.04.11. 15:31
Mi kerüljön az ünnepi asztalra? Recept tippek Konyhánkból!
ZH - A többség valószínűleg már felkészült, kész tervvel felvértezve várja az ünnepet, ám akadnak, aki most ötleteknek, mi kerüljön a húsvéti asztalra. Nálunk nem csak ötleteke, recepteket is talál!
A sonka és a húsvét együtt jár, ám ezzel még nincs vége az ünnepi ételek sorának. Nézzük, mit is lehetne még tálalni a következő napokban!
A szezámmagos húsvéti koszorú akár reggelire is ínycsiklandozó lehet, de akár a Tárkonyos sonka mellé is fogyaszthatjuk, melynek kulisszatitkaiba a zalai mesterszakács, Tóth Endre vezeti be olvasóinkat. A vegetáriánusok elkészíthetik a Halász János mesterszakács tálalta Tojássalátát, melyhez hónapos retek dukál, s hogy a tojásnál maradjunk, különlegességként készíthetünk egy könnyű vacsorát is: hagymás rakott tojás "Annuska" receptje szerint. Ha pedig vendégsereg közeleg, készíthet gyorsan, egyszerűen hidegtálat is. Legújabb ajánlataink: balzsamecetes csirkesaláta és tésztasaláta.
Na és persze az édes-sós sütemények sem maradhatnak el húsvét idején. Az Albert kekszes csokiroládot például imádják a gyerekek, s nem mellesleg nagyon hamar elkészíthető és nem igényel sütést sem. De ha valami mást szeretne, akkor klikkeljen ide, s már csak választani kell a finomabbnál finomabb édes csodák közül!
Barangoljon tovább Konyhánkban! Kereshet ABC rend szerint, de szabadszavas keresőnk a végtelen lehetőségek tárházát kínálja!
A kiemlet részekre kattintva megtalálja receptjeinket!