Bulvár

2015.01.28. 15:01

Lányt szült Jirí Menzel felesége, nem tudni, ki az apa

Második kislányának adott életet a napokban Jirí Menzel Oscar-díjas cseh színész-rendező 40 évvel fiatalabb felesége, azt azonban nem lehet tudni, hogy ki a gyermek biológiai apja.

Kokes János, az MTI tudósítója jelenti:

A cseh sajtóban azért indultak meg a találgatások az apasággal kapcsolatban, mert a világhírű művész 5 éves kislányának más a biológiai apja. 

A napokban született Eva Marie Menzelová a 76 éves Menzel és 36 éves felesége, Olga második gyermeke. Első kislányuk, Anna Karolina Menzelová 2009-ben született és a gyermek biológiai apja Jaroslav Brabec filmrendező. Ezt akkor a Menzel házaspár maga árulta el, ráadásul Olga röviddel a szülés után két évig Brabeccel élt egy fedél alatt. 

Az asszony később visszatért Menzelhez, újabb házasságon kívüli viszonyról a bulvársajtó azonban nem cikkezett. Eva Marie megszületése után azonban ismét megindultak a találgatások, hogy ki lehet a gyermek valódi apja.

Lapértesülések szerint a színész-rendező a szülésnél is jelen volt. Újságíróknak csak annyit mondott: második lányát is igazi apai szeretettel fogja felnevelni.

"Fiatalabb koromban én nem akartam gyerekeket, ez valahogy idegen volt tőlem. Most viszont azt sajnálom, hogy ilyen későn jöttek. Ez az én hülyeségem volt, köszönöm Olinkának, hogy rendbe tette az életem" - nyilatkozta Menzel a Mladá Fronta Dnes című napilapnak. 

Olga Menzelová azt mondta, hogy a kislány biológiai apjáról szóló spekulációkkal nem foglalkozik. "Teljes mértékben klasszikus család vagyunk. Törődjön mindenki a maga dolgával. Ha nem ezt teszi, az engem nem érdekel" - hangsúlyozta a két kislány anyja, aki korábban többször is kifogásolta, hogy a sajtó a magánéletében kutakodik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!