Bulvár

2014.04.15. 09:59

Hollywood szívtiprója új szerepben

Bradley Cooper már számtalan filmben és rengeteg szerepben láthattuk; legutóbb tavaly, a Másnaposok harmadik részének alkoholmámoros főszereplőjeként köszönt vissza a mozivászonról.

Most azonban új szerepre készül – új frizurával – és erről egy exkluzív interjú keretein belül mesélt is a világ egyik leghíresebb magazinjának.

Bradley Cooper nemrég, dauerolt hajjal érkezett London egyik luxus szállodájába, a Claridge’s Hotelbe, hogy egy exkluzív interjú keretein beszéljen pénzről, jó sztorikról, alfahímekről és nőkről, no meg nindzsaharcosokról. Az interjú kezdete előtt, a 2011-ben a világ legszexibb élő pasijának választott Cooper rögtön szabadkozni kezd gazdagon zselézett fürtjeit illetően: „Nem változott az ízlésem. Az 1970-es éveket idéző, rémes, parókaszerű frizurát az Amerikai botrány miatt viselem.”

A meglehetősen szokatlan és kissé nevetséges frizkó egyébként Cooper FBI ügynök szerepéhez igazodik. „A karakterem, Richie DiMaso nem elégedett az életével, úgy érzi, hogy üresen és céltalanul lézeng. Izgalmat szeretne vinni a mindennapjaiba, valaki más akar lenni, történetesen egy híres sportolóra akar hasonlítani, ezért a poliészter cuccokat selyemingre és stílusos bőrdzsekire cseréli. Én vetettem fel, hogy ehhez a figurához a göndör haj illene. [ ]Az lett a jutalmam az ötletemért, hogy amikor a többiek már rég a díszletben kávéztak, én még mindig 110 hajcsavaróval a fejemen, egy bura alatt ültem.”

Persze a film forgatása során akadtak lényegesen izgalmasabb pillanatok is – tudhatjuk meg a színésztől és az, hogy egyik példaképével is volt lehetősége együtt dolgozni, csak a jéghegy csúcsa volt. „Christian Bale már akkor Spielbergnek játszott, amikor mi még csak iskolába jártunk. Mindig is csodáltam, és most még inkább odavagyok érte.”Akadtak azonban bőven hírességek, akikkel a színész az elmúlt évek során együtt dolgozott. A nagy sikerű Másnaposok forgatásán Mike Tysonhoz volt szerencséje, néhány éve pedig a Szex és New Yorkban is feltűnt, egy európai szívtipróként. A furcsa csak az, hogy Cooper jobban félt a Carrie-t alakító Sarah Jessica Parker csókjától, mint Tyson öklétől.

Ezek is érdekelhetik