Bulvár

2012.01.29. 14:28

Lugosi Alexandra udvarhölgy lett (frissítve videóval)

A Miss Alpok-Adria zalai döntőjén a 21 éves Lugosi Alexandra fejére került a korona, a nagykanizsai lány innen került az országos döntőre, melyet szombaton rendeztek Miskolcon. A versenyen Alexandra harmadik helyezett lett.

zaol.hu

- Édesanyám, a párom és barátok biztattak, hogy nevezzek -mesélte még a zalai válogató után Alexandra. - A divatbemutatókon hozzászoktam a kifutóhoz, bár tudtam, hogy itt nem a ruhára, inkább rám, a megjelenésemre lesz kíváncsi a zsűri. Ettől kicsit megijedtem, s olykor még remegtem is, mint a nyárfalevél.

A 21 éves Alexandra a nagykanizsai Mező-gimnáziumban érettségizett, jelenleg pszichológiát hallgat.

A Miss Alpok-Adria versenysorozat1988-ban kezdődött, s ma már kilenc ország (Ausztria, Horvátország, Németország, Olaszország, Svájc, Szlovénia, Szlovákia  Magyarország, San Marino) lányai mérettetik meg magukat. A miskolci döntőre a megyei versenyek első helyezettjei kerültek, a dobogósok várhatóan márciusban a horvátországi Dubrovnikban a szépségverseny nemzetközi fináléjában is indulhatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!