Bulvár

2011.10.10. 11:32

Lady Gaga lesz a Queen új énekese?

Meglepő hírt jelentett meg az egyik brit bulvárlap, a Daily Express értesülése szerint ugyanis Lady Gaga lehet a Queen következő énekese. Az újság Brian May egy kijelentésére alapozta mindezt, a zenekar gitárosa egy díjkiosztó alkalmával az énekesnővel való együttműködésről beszélt.

Gyuricza Ferenc

Lady Gaga és Brian May dolgozott már együtt, a gitáros szerepel az énekesnő új albumán, illetve a Music Television 2011-es díjkiosztó gáláján is közösen léptek fel. Brian May szerint Lady Gaga napjaink egyik legkreatívabb művésze. A Queen zenésze ugyanakkor azt is elmondta, nem az énekesnő az egyetlen potenciális jelölt a Freddie Mercury halála miatt megüresedett posztra.


A Queen jelenleg két filmen dolgozik, az egyik a We Will Rock You című rendkívül sikeres musical mozis változata, a másik pedig Freddie Mercury életét mutatja be. Emellett kiadásra kerül a 40 Years Of Queen című könyv is, amely a zenekar pályafutását kíséri végig.





Zeneoldal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!