Bulvár

2011.07.07. 12:33

Megjelent Martin Solveig új albuma

Smash címmel jelentette meg új albumát a Martin Solveig, akinek az idei esztendő egyik legnagyobb slágerét köszönhetjük. A francia előadó új nagylemezén nemcsak a Dragonette-tel közös Hello című sikerdal található, hanem a Ready 2 Go című vadonatúj szerzemény is.

Gyuricza Ferenc

Martin Solveig a Hello című dalnak köszönhetően napok alatt vált a közönség kedvencévé. Az említett szerzemény szinte minden európai országban meghódította a rádiók hallgatóit, s ezáltal a slágerlistákon is előkelő helyen végzett. A dal sikere után most végre megvásárolható Martin Solveig új albuma is. A Smash című lemezen a Hello mellett további kilenc tempós és populáris dance track kapott helyet, melyek közül bármelyik kedvenccé válhat a következő hónapokban.


Martin Solveig nemcsak a zenéjével, de grandiózus klipjeivel is felhívta magára a figyelmet. A Hello kisfilmjét a franciaországi Roland Gaross teniszbajnokságon forgatták, az egyik sportembert maga a lemezlovas játszotta. A Smash megjelenése alkalmából bemutatott új klip - amelyet a Ready 2 Go című dalhoz vettek fel - ennek analógiájára készült, csupán annyi különbséggel, hogy a helyszín nem a tenisz-, hanem a futballpálya volt. Utóbbi filmet március 29-én forgatták a Franciaország-Horvátország barátságos mérkőzésen.

 



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!