Bulvár

2011.06.07. 08:11

Sebestyén Balázsék elképesztő kalandja - Üvegbe zárják a rádiózás fenegyerekeit (frissítve)

Kamionnal szállítható mozgó üvegstúdióba ülnek szerda reggel a Morning show műsorvezetői: Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri, és Vadon Jani. A kaland médiatörténeti esemény is egyben, hiszen élőben, egy mozgó stúdióban, útközben vezetik reggeli műsorukat. Mindeközben sok-sok motoros kíséri őket, hogy Alsóörsre megérkezve együtt elindítsák a 12. Harley-Davidson Open Road Festet. A fiúk élvezték, hogy Alsóörs felé amerre csak elhaladtak, rajongók százai várták őket.

Matolcsi Renáta


Aki szeretne csatlakozni a fiúkhoz, az legyen a budapesti Harley-Davidson szalon előtt június 8-án szerda reggel 6-kor, indulás 7-kor, a konvoj egy ideig az autópályán, majd főúton halad, egészen a fesztivál kapujáig. Déli 12 óráig a hallgatók ingyenesen tartózkodhatnak a területen, hogy találkozhassanak kedvenceikkel. Innen folytatódik Abaházi Csabával a kívánságműsor és a délután Vágó Pirossal.

 

Ami a zenét illeti, abból a továbbiakban sem lesz hiány: csütörtök este fellép a magyar zenei élet egyik legnagyszerűbb underground zenekara, a 20 éves Quimby. Pénteken egy kétórás show keretében fokozza hangulatot az Alphaville, szombaton aztán a zenei kiteljesedés jegyében nagyszínpadon a Tankcsapda, de előtte még Ganxsta Zoliék is a húrok közé csapnak.

 

A vasárnapi programot a családokra koncentrálva állították össze: ekkor egész napos családi vetélkedők, programok lesznek, fellép a Bóbita zenekar, Szandi, Fluor Tomi, a Zanzibár.

Nem marad el a szombati nagyszabású motoros felvonulás, minden nap lesz kaszkadőr show, extrém bemutatók, jégpálya és minden, ami egy jó Balaton parti fesztivál hangulathoz kell – ígérik a szervezők.


 - Elképesztő élmény volt az út Budapestről a Balatonhoz. Hihetetlen volt látni, hogy ennyi hallgatót tudtunk megmozgatni! Amerre csak mentünk, mindenhol vártak minket. A felüljárók tele voltak emberekkel, de még a leállósávokon is sokan ácsorogtak és integettek. Mögöttünk pedig ott haladt a több kilométeres harley-sokból és autósokból álló konvoj – mondta Sebestyén Balázs.



Aki személyesen szeretne találkozni a fiúkkal, az látogasson el június 9-én, csütörtökön a megyénkhez közeli Tapolcára, a Fő térre, a Szentháromság szoborral szemben lévő parkolóba, vagy másnap, 10-én, pénteken Keszthelyre, ahol a Csapás u 27. szám előtt áll meg a Morning show kamionja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!