Bulvár

2011.05.31. 12:04

Átdolgozta dalait a Subscribe

Pályafutása eddigi legkülönlegesebb koncertjére készül a Subscribe. A Fonogram-díjas magyar zenekar június 19-én a budapesti Művészetek Palotájában lép színpadra, ahol áthangszerelve adják elő legjobb szerzeményeiket. A rendezvény iránt akkora az érdeklődés, hogy az esti koncertre minden jegy elkelt, így egy délutáni előadást is bevállaltak a zenekar tagjai.

Gyuricza Ferenc

A Subscribe tagjai jelenleg a tavasszal megjelent Bookmarks című album dalaival járják az országot, ám a lemezbemutató turné közben is folyamatosan, nagy erőkkel készülnek a június 19-i koncertre. Mindennek oka, hogy valamennyi műsorra kerülő dalukat áthangszerelik, így azok eddig még sosem hallott változatban kerülnek bemutatásra.


- Az első próbán még nagyon féltünk, de azóta mindannyian megnyugodtunk, hiszen sikerült átdolgozva eljátszani az összes dalt - fogalmazott a Subscribe egyik frontembere, Csongor Bálint. - Már jaját kedvenceink is vannak, az enyémek közé a Gay Rodeo reggae átirata és a Kill And Kill Your Boyfriend salsa stílusú változata tartozik, mindkettő izgalmasra sikeredett. Már próbáltunk a koncerten közreműködő vokálosokkal, Koszi Jankával, Vincze-Fekete Verával és az Óriásból ismert Egyedi Péterrel is, most az egyéb hangszeresek következnek.

Csongor Bálint hozzátette: a nagyszabású előadást a Free Style Chamber Orchestra vonósai színesítik, de a Pannonia Allstars Ska Orchestra fúvósai, illetve a Season 5 a capella együttes énekesnői is hallhatóak lesznek. A dalokat amúgy Cséri Zoltán billentyűs hangszerelte át.

 



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!