Bulvár

2010.11.22. 13:49

Egymillió jegy fogyott eddig a Take That turnéjára

Minden eddigi rekordot megdöntve már az első nap több mint egymillió jegy kelt el a Take That európai turnéjára. A zenekar a hatalmas érdeklődés miatt két további dátummal is bővítette a 2011-es év egyik legnagyobb popzenei szenzációjának ígérkező koncertek sorozatát.

Gyuricza Ferenc

A Take That visszatérő turnéja iránti érdeklődés akkor nőtt meg igazán, amikor idén júniusban hivatalosan bejelentették, hogy 15 év után eredeti felállásban áll újra össze a ’90-es évek legsikeresebb fiú csapata, amely nemcsak koncertezni fog, de Progress címmel egy új albummal is jelentkezik. A Take That eddigi pályafutása során több, mint 80 millió lemezt adott el világszerte, s mintegy 15 millióan látták a zenekart élőben. Az együttes emellett számos zenei díj büszke tulajdonosa is.


Az új nagylemez első slágerét, a The Flood című szerzeményt már nagy sikerrel játsszák a zenei csatornák és rádiók, Angliában rögtön az élbolyban debütált. Az új album megjelenését rajongók milliói várják világszerte, s ugyancsak hatalmas az érdeklődés az együttes 2011. május 30-án startoló Progress Live 2011 elnevezésű európai turnéja iránt.





Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!