Bulvár

2010.10.11. 13:37

HT3 néven alapított zenekart Horváth Tamás

A Csillag születik című televíziós tehetségkutató második szériájában tűnt fel Horváth Tamás, aki zenei ötleteinek megvalósításához HT3 néven új együttest alapított. A trió Ne félj címmel készítette el bemutatkozó klipjét, majd október közepén az első nagylemezük is megjelenik.

Gyuricza Ferenc

 Az alig húsz esztendős Horváth Tamás a televíziós tehetségkutató révén szinte pillanatok alatt az ország kedvence lett. A fiatal gitáros-énekes zenész családban nőtt fel, így számára nem jelentett újdonságot a színpad, ám a Csillag születik óta már nemcsak a családi zenekarral lép fel, hanem egyre több személyének szóló meghívást is kap.


Horváth Tamás azonban mindig ragaszkodott ahhoz, hogy élőben adja elő dalait, ezért a szóló produkciójához is új zenésztársakat keresett, akikkel végül HT3 néven új együttest alapított. A trió október közepén jelenteti meg bemutatkozó albumát, amelynek első klipje a Ne félj című dalhoz készült.

 


A klip még nem került ki, de a szám hallható már, s a forgatás kulisszáiról is készült videó:






Zenei hírek itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!