Bulvár

2010.10.13. 11:05

Elkészült az Anti Fitness Club új videoklipje

Az Angyal című dalához forgatta le legújabb videoklipjét az Anti Fitness Club. Az Indián által rendezett kisfilm bemutatója október 15-én lesz az egyik hazai zenetévé műsorában. A munkálatok több hónapot vettek igénybe.

Gyuricza Ferenc


Az Angyal a zenekar második, Lélekzet című albumán található. Az említett dal a már tavaly megjelent album első videoklipje, melynek forgatását hosszas, több hónapig tartó munkálatok előzték meg.


- Olyan kisfilmet szerettünk volna, amely erősíti a dal mondanivalóját, miszerint a sors valahogy mindig olyan szituációkat szül, amelyek előre visznek, még ha azok első látásra vészjóslónak is tűnnek - mondta a zenekar énekes-gitárosa, Molnár Tamás. - Mintha valaki, egy külső, láthatatlan erő, egy angyal vigyázna ránk. Ez a videó tanúbizonyság arra, hogy képesek vagyunk a folytonos megújulásra, és a zeneiség mellett komoly hangsúlyt helyezünk a vizualitásra is. Úgy érzem, valami olyat hoztunk létre, ami nem csak a zenekar életében lehet mérföldkő, hanem a többiek számára is iránymutató.

 

 

 







Az Indián által rendezett klipben az Anti Fitness Club tagjai fákként jelennek meg egy mesebeli erdőben, melyben tűzvész pusztít, majd egy hatalmas vihar képében megérkezik az égi segítség. A jelenetek többségét green box technika segítségével rögzítették, a képi világ egy szürreális környezetet ábrázolt, amely leginkább Tim Burton filmjeihez hasonlít. A grafikai megoldásokat Manga István animátorra bízták.

Zenei hírek itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!