Bulvár

2010.05.16. 13:01

Bad Boyz: vonaglottunk már a go-go rúdnál is

Izmos, kockahas, szexi koreográfiák s tizenéves lányok szerelmes álmai már biztosítottak, hiszen kedvenc fiúcsapatukat láthatják a színpadon, a Bad Boyz-t.

Kiss Gyöngyvér

Külön ugrottak fel először a világot jelentő deszkákra, majd táncversenyeken, klipek forgatásán találtak egymásra, s a Csillag születik című tévés tehetségkutató vetélkedőre már együtt jelentkezett a tíz szívtipró táncos fiatalember, azaz a Bad Boyz. Azóta többnyire ötös csapatonként járják az országot, Kurucz Sándor, Kurucz Gábor, Tran Duc Ahn, Szabó Tomi és Orosz Andris lépett fel a minap a megyeszékhelyi Zala Pláza színpadán. A csapatvezető koreográfussal Kurucz Sándorral beszélgettünk.

- Mivel készültetek a zalai színpadra?
- Azokat a számokat hoztuk, amiket a Csillag születikben is láthattak már a nézők, csak átdolgoztuk kisebb létszámra.

 


 
- Gyakran visztek az ilyen rutin-fellépésekbe improvizatív elemeket is?
 -  A színpad miatt gyakran kell improvizálni, de szerencsére erre könnyen rááll a csapat. Az eredeti koncepció szerint még az öt személyre alakított koreográfiákat is minimum 4X4-es színpadra terveztük. Ám gyakran csak a helyszínen szembesülünk vele, hogy a lehetőségek kissé korlátozottak. Szlovákiában volt egy érdekes eset, egy 3X2-es színpadot kaptunk, korlátokkal és a középen egy go-go rúddal. Itt aztán kiélhettük improvizációs készségünket: leugráltunk a nézőtérre, vonaglottunk a go-go rúdnál...

 


Könnyedén kezelitek a testiséget, nem jöttök zavarba, ha betoppan valaki az öltőtökbe, fellépéseiteket is gyakran fűszerezitek pikáns, vetkőzős jelenetekkel.

- A kívülállók nem furcsállják ezt a közvetlenséget?
 - Néha kicsit megszeppenek, ha látják, hogy ilyen lazák vagyunk, de aztán ők is elengedik magukat.
 
 - Az ilyen test elérése sok áldozattal jár?
 - Adottság kérdése, kinek mennyire kell odafigyelnie arra, hogy mit eszik. Tomit néha irigyeljük is, hiszen bármennyit ehet, ugyanilyen kockás marad a hasa, de Gábornak és nekem vigyáznunk kell az étkezéssel, én például a 1,5 kg-t fogytam a Csillag születikben. 
 
- S mennyit edzetek? Egy fellépés előtt sokat kell próbálnotok?
-  Mostanában heti kétszer 3-4 órát próbálunk, de ha készülünk egy nagyobb fellépésre - amely mindjárt esedékes is lesz - akkor ez heti ötször 3-4 órára nő.

- Milyen újdonságot láthatunk tőletek, ebben az említett produkcióban? Vámpírok újra színre lépnek (mint a tévéműsor egyik jelenetében) vagy valami más meglepetéssel szolgálnak ez alkalommal a lányoknak a rossz fiúk?
- Részletekbe nem szeretnék bocsátkozni, nem akarom lelőni a poént, de azt elmondhatom, hogy mindenképpen szeretnék bonyolultabb elemeket is színre vinni, s színesebb show-elemekkel is bővítjük a repertoárt.

- Mikor, hol láthatjuk ezt a produkciót? 
 - Június 13-án , a Viva Comet-en már nyújtunk belőle kis ízelítőt, s nyáron országos turnéra is készülünk különböző szórakozóhelyeket, szabadtéri rendezvényeket látogatunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!