Bulvár

2010.01.24. 07:00

Jól szerepel Dukai Regina és Papa Jo közös klipje

Néhány hete már látható az egyik hazai zenetévé műsorán Dukai Regina és Papa Jo klipje. A Te vagy az című dalra forgatott kisfilm egyre jobban szerepel, így a tempós R&B dal akár az idei tavasz egyik slágere is lehet.

Gyuricza Ferenc

A közös munka ötlete közel egy éve fogalmazódott meg az énekesnőben és a rapper-ben. Dukai Regina gyakori vendége a Peaches And Cream parti-sorozatnak, melynek egyik hangulatfelelőse M.C. Papa Jo. Ezen alkalmakkor hamar megtalálták a közös hangot, így találták ki, hogy készítenek egy duettet a mindkettejük által kedvelt R&B stílusában.


A Te vagy az című dal még 2009 áprilisában megszületett, s a közönség a 2009-es VIVA Comet gálán hallhatta először. November videoklipet forgattak hozzá, méghozzá 5 millió forintos költségvetésből. Ez Magyarországon egyedülállónak számít, eddig csak a VSOP-nak és Papa Jo-nak készült hasonló összegből klipje. A közös dal egyre népszerűbb, biztosan menetel felfelé a különböző slágerlistákon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!