Bulvár

2010.01.06. 15:02

Döbbenet: Napokig feküdt holtan a fiatal örökösnő, mire megtalálták

A Johnson & Johnson vállalatbirodalom mindössze 30 évesen elhunyt örökösnőjének holttestét napokig nem fedezték fel - értesült az egyik társasági hírekkel foglalkozó amerikai honlap.

zaol.hu

 Casey Johnson napokig pihent ágyában, mielőtt megtalálták - számoltak be rendőrségi források kedden. Az örökösnő halálát vélhetően cukorbetegség okozta, halálhírét helyi idő szerint hétfőn jelentették be. A kozmetikai birodalom örökösnője a féktelen életmódot folytató ifjú milliomosok köréhez tartozott.

Élete utolsó hónapjaiban Johnson mindenekelőtt Tila Tequila valóságshow-sztárhoz fűződő leszbikus kapcsolata révén hívta fel magára a figyelmet, a pár a bulvársajtó kedvencei közé tartozott. Casey Johnson két évvel ezelőtt egy gyermeket is örökbefogadott, a kislányt Kazahsztánból vette magához.

Az örökösnő Woody Johnson futballklub-tulajdonos lánya, és a cégalapító ükunokája volt. Már gyerekkora óta cukorbetegségben szenvedett, 1994-ben anyjával és apjával közösen Managing Your Child's Diabetes (Hogyan kezeljük gyerekünk diabéteszét) címmel könyvet is írt.

Forrás: MTI/dpa/EFE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!