Bulvár

2009.12.05. 12:43

Óriási közönségsiker az Anti Fitness Club új albuma

Az utóbbi évek egyik legsikeresebb hazai zenekara, az Anti Fitness Club néhány hete jelentette meg második nagylemezét. A Lélekzet című albumot hatalmas lelkesedéssel fogadta a csapat közönsége, így az megjelenése hetében a Magyar Hanglemezkiadók Szövetsége hivatalos albumlistájának második helyén nyitott.

Gyuricza Ferenc

A megalakulása hetedik évfordulóját ünneplő Anti Fitness Club szinte az összes lehetséges díjat megnyerte már, így győzedelmeskedhetett a VIVA Comet, a Bravo Otto, valamint a Fonogram gálákon is. Számos frenetikus hangulatú koncertet adtak országszerte, bizonyítva, hogy méltók a közönség bizalmára. Különleges, igényesen kidolgozott klipjeikkel mindig újabb és újabb oldalukat mutatták be, a stílusbeli korlátok teljes figyelmen kívül hagyásával.
A zenekar Lélekzet című vadonatúj lemeze ismét izgalmas anyag lett. Sokszínűségének köszönhetően a CD nem csak a rajongótábor számára tartogat meglepetéseket, de minden bizonnyal újabb távlatokat is nyit a zenekar számára.

- Meggyőződésem, hogy azokkal a gondolatokkal, érzésekkel, amelyek a dalok megírásakor inspiráltak, már mindenki találkozott - mondta az új album kapcsán a zenekar frontembere, Molnár Tamás. - Az elsőre melankolikus hangulatúnak tűnő dalszövegekben sokan magukra ismerhetnek, és érezhetik, nincsenek egyedül a problémáikkal.

A zenekar lemezbemutató koncertje nézőcsúcsot hozott a budapesti Wigwam Rock Klub történetébe, a zuhogó eső ellenére rengetegen vártak a bebocsátásra, a kapunyitás előtt két saroknyira kanyargott a sor a bejárattól, emiatt a tervezett kezdést el is kellett tolni fél órával, hogy minden rajongó bejusson időben.

 További zenei csemegéket talál zeneoldalunkon, kattintson ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!