Bulvár

2009.11.04. 13:05

Brad Pitt balesete után Japánban keres új motort

Miután összetörte kedvenc motorját, most új motor után néz - mondta el Brad Pitt Tokióban, ahova a Becstelen brigantyk című filmje népszerűsítésére érkezett.

zaol.hu

A baleset októberben történt még Los Angelesben."Nem sérült meg senki, kivéve az egómat" - nyugtatta meg a kedélyeket a filmsztár. Magyarázatul hozzáfűzte: "megpróbáltam lelépni néhány lesifotós elől, de ehelyett egy jó sztorival szolgáltam nekik."
   
Mint elárulta, az összetört jószág volt a kedvence, így aztán eléggé szomorú. Viszont megragadva az alkalmat, hogy Tokióban jár, a világ motortervezőinek egyik fellegvárában, ott is alaposan körül fog nézni egy új motor után - ígérte.
   
A második világháborús Tarantino-film bemutatóját szerdán tartják a japán fővárosban.  A produkciót egy különleges reklámfogással népszerűsítették: ha valaki hatvan perc után azzal fordul ki a moziból, hogy unta, visszakapja a jegy árát.



További érdekességeket talál Celeb-börze és bulvár hírek rovatunkban! Klikk IDE! 


Barangoljon Mozimánia és filmkritika rovatunk cikkei között! Kattintson IDE! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!