Bulvár

2009.09.18. 13:53

Uri Geller volt Michael Jackson egyik fő ellensége?

ZH - Uri Geller szerepel a Michael Jackson által össezállított „ellenségeim listáján” – állítja a pop királyának korábbi menedzsere.

zaol.hu

Dieter Wiesner azt állítja, hogy Jackónak volt egy listája azokról az emberekről, akikről azt gondolta, azon vannak, hogy neki ártsanak, tönkretegyék.

Ez a lista tartalmazta a kanálhajlítgatóként közismert Uri Gellert és Jacko még egy korábbi barátját, Rabbi Schmuley Boteach-et.

Dieter, aki a listát megírta, így nyilatkozott az Entertainment Tonight-nak: "Néha kicsit paranoiásnak tűnt Michael.
Megkérdeztem: mit csinálsz, Michael? Ő erre azt válaszolta: Ezek az emberek tönkre akarják tenni az életemet!”

Uri nemrég azt nyilatkozta, hogy nagyon jó kapcsolatban állt a sztárral, igaz sokszor veszekedett vele azért, hogy a drogokkal hagyjon fel.

A páros kapcsolata azonban rosszra fordult, miután 2002-ben Uri bemutatta Michaelt Martin Bashirnek, aki egy vitatott dokumentumfilmet készített.

Uri júniusban így beszélt a popsztárral való kapcsolatáról: „Néhányszor összezördültünk Michaellel, de nem hibáztatom, amiért nem beszélt velem akkoriban, mert én mutattam be neki Martin Bashirt."

Uri állítja, hogy Jacko halála előtt kibékültek.

A listán amúgy szerepeltek még: Tom Sneddon, aki a sztár gyerekmolesztálási ügye mögött állt, illetve Gloria Allred, aki követelte a nyomozást Jacko gyerekeinek biztonsága ügyében. 
 
Mariah Carey exférje, a zenemogul Tommy Mottola neve is szerepelt a dokumentumon egy lemezszerződési vita után.  


Forrás: www.thesun.co.uk/

További érdekességeket talál Celeb-börze és bulvár hírek rovatunkban! Klikk IDE! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!