Bulvár

2009.09.08. 08:25

Matt Damon 15 kilót szedett fel!

Velence - 2007-ben a világ legszexisebb férfijának választott Matt Damon-ra 15 felesleges kiló rakódott. A színész saját bevallása szerint mindent megevett, ami az útjába került.

zaol.hu

Persze, mindezt kötelességből tette a 38 éves sármőr,  Damon ugyanis egy film kedvéért hizlalta fel magát. A kilók a Steven Soderberg rendezésében készült című film miatt kerültek a színészre. Filmbeli karaktere, a bizarr hazugságokkal operáló Mark ugyanis pocakos férfi. "Hízni a legegyszerűbb és a legjobb dolog a világon" - mondta a súlyfeleslegtől azóta már megszabaduló színész a velencei filmfesztiválon.

Damon szerint az, hogy a főszerep kedvéért jócskán meg kellett híznia, évek óta a legnagyszerűbb volt, ami vele történt. "Mindent megettem, ami csak a szemem elé került, és végre nem kellett fitneszterembe járnom" - mondta a színész, akit 2007-ben a világ legszexisebb férfijának választottak.


Forrás: MTI/dpa

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!