Bulvár

2009.07.23. 12:13

Amy Winehouse-t az apja kísérte el a bíróságra! (fotóval)

London - Amy Winehouse brit soulénekes apja, Mitch Winehouse társáságában érkezett meg egy londoni bíróságra csütörtökön. A 25 éves, ötszörös Grammy-díjas énekesnő a vád szerint 2008. szeptember 25-én arcon és karon ütötte egyik rajongóját.

zaol.hu

Az énekesnő tagadja az ellene felhozott vádakat. 



Fotó: MTI/EPA/Andy Rain
Információ: MTI


Korábbi hír: 

Elvált Amy Winehouse

London, 2009. július 16. - Két évi házasság után kimondták csütörtökön Londonban Amy Winehouse brit énekesnő és férje, Blake Fielder-Civil válását.

Sem a 25 esztendős Grammy-díjas énekesnő, sem a 27 esztendős Fielder-Civil nem volt jelen a rövid bírósági procedúrán, amelyet a férj kezdeményezett még januárban felesége hűtlenségére hivatkozva. Az asszony elismerte a házasságtörést, és nem támasztott nehézségeket a szakítással kapcsolatban. A válás hat hét és egy nap múltán válik véglegessé.
A pár 2007 májusában Miamiban mondta ki a boldogító igent, de valójában nem sok időt töltöttek együtt, mert Winehouse szinte állandóan kábítószer-elvonón volt, a férje meg börtönben.
A zenészt azért csukták le, mert 2006-ban leütött egy bártulajdonost, aztán pedig megpróbálta lefizetni, hogy elhallgattassa. 

Információ: MTI/Reuters/AP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!