Bulvár

2009.06.05. 07:09

Szerelmi csalódás után kincsvadászok

Sydney - Különleges kincsvadászatot rendez egy élete szerelmében csalódott új-zélandi férfi, aki így akar megszabadulni a feleslegessé vált, ötezer új-zélandi dollárra (648 ezer forint) becsült gyémánt jegygyűrűtől.

zaol.hu

A kincsvadászok az interneten, a Twitter közösségi portálon tudják megtárgyalni a kincshez vezető útvonalakat. A verseny helyi idő szerint szombat reggel nyolc órakor indul az új-zélandi fővárosban, Wellingtonban - írta a Dominion Post című szigetországi napilap.

"Amikor megismertem azt a lányt, teljesen elbűvölt, ezért is vettem meg a gyűrűt. De a későbbiekben kiderült, hogy nem olyan mint amilyennek gondoltam" - mondta el az újságnak a 29 éves Anthony Gardiner, aki egy telefonos ügyfélszolgálat alkalmazottja.

 A fiatalember Hongkongban vásárolta a gyűrűt, de nem tudja visszavinni, és eladni sem akarja. Megtartani sem szeretné az ékszert, így jutott eszébe a kincsvadászat ötlete. A csalódott férfi úgy gondolja, hogy szerencsétlenséget hozna, ha a következő barátnőjének adná a gyémántgyűrűt.

Gardiner azt reméli, az ékszer végül olyan valakié lesz, "akinek a barátnője kedves, és akinek a megtaláló olyasvalamit akar adni, amit egyébként nem engedhetne meg magának".

Forrás: MTI/EFE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!