Bulvár

2009.06.16. 08:01

A zsémbes és undok House doki sorozata a legnépszerűbb

Párizs - Doktor House letaszította a trónról Miami helyszínelőit: 2008-ban a mogorva orvos eseteit bemutató sorozat lett a legnépszerűbb a világon.

zaol.hu

Az Eurodata TV Worldwide 66 országban végzett felmérései szerint House doktor és csapata epizódonként több mint 81,8 millió nézőt vonzott. Ez messze meghaladja a 2006-ban és 2007-ben győztes (Las Vegas-i) Helyszínelők, illetve a Miami helyszínelők nézettségét.

Az ügynökség Ausztriától Grúzián és Norvégián át az Egyesült Államokig kutatja a tévénézők szokásait, ez potenciálisan 1,6 milliárd nézőt jelent.

 A vígjátéksorozat kategóriájában a Született feleségek volt a legnézettebb, a Lila akác köz hölgyei Monkot, a flúgos nyomozót utasították maguk mögé. Ebben a kategóriában a Betty, a csúnya lány végzett a harmadik helyen.

Szappanoperák tekintetében legyőzhetetlen a Gazdagok és Szépek, amely epizódonként 24,5 millió nézőt ültetett a képernyők elé. A több mint húsz éve futó amerikai sorozat a mexikói Marinát, és a szintén amerikai The Young And The Restless című opuszt előzte meg.

Forrás: MTI/AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!