Bulivan

2017.03.02. 21:04

Országjáró turnén a Road együttes

Zalaegerszeg - Egy hete jelent meg a húzós metal zenét játszó Road első válogatásalbuma, amely a rajta szereplő dalok száma után a 17 címet kapta.

Gyuricza Ferenc

A CD különlegességét a dalok formája adja, hiszen ezúttal nem a hagyományos módon, vagyis a korábbi stúdiófelvételekből való szemezgetéssel született meg az új album, hanem tartalmazza többek közt a nagysikerű jubileumi akusztikus koncert, valamint a Magyar Honvédség Légierő Szolnok zenekarával közös produkció hanganyagának válogatását, továbbá két, eddig még soha nem publikált, friss átiratot is.

Road együttes Fotó: Illusztráció

A lemez megjelenésével egyidejűleg a Road két hónapon át tartó, nagyszabású országjáró turnéra is indult, amelynek holnap esti állomása a zalaegerszegi Atlantis Music Club lesz. A koncert előzenekara a Samas lesz, mely az előzetes programterv szerint fél kilenckor kezdi programját, a Road pedig fél tíztől lesz látható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!