Bulivan

2011.09.15. 13:54

Vámpírbébi születik az új Alkonyat-filmben (bemutatóval)

Vámpírbébi születik Bella és Edward frigyéből a novemberben a mozikba kerülő új Alkonyat-folytatásban.

MTI

Az Alkonyat - Hajnalhasadás I. rész kedden forgalomba került trailerét már több mint 130 ezren nézték meg a YouTube portálon. Az ízelítőből kiderül, hogy Bella Swan (Kristen Stewart) és vámpír szerelme, Edward Cullen (Robert Pattinson) összeházasodnak, és miután megpecsételték frigyüket, végre egymáséi lehetnek. Szerelmük gyümölcseként félig ember, félig vámpír kisbaba jön a világra.
   
A Stephenie Meyer bestsellereiből készülő Alkonyat-sorozat minden filmje biztos kasszasiker. Célközönsége főleg kamaszlányokból és fiatal nőkből áll. A független Summit Entertainment produkciójában született részek Észak-Amerikában eddig összesen 790 millió dollár (165 milliárd forint) bevételt hoztak a stúdiónak.
   
A Hajnalhasadás a 2008-ban elindított filmsorozat befejező története, amelyet két részben láthat a közönség. A Bill Condon rendezésében készült első rész november 17-én kerül a magyar mozikba, míg a másodikat jövőre tekinthetik meg a nézők.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!