Bulivan

2011.03.11. 17:30

Visszavonulását tervezi Steven Soderbergh amerikai filmrendező

Utolsó két filmjét forgatja és utána végleg búcsút int Hollywoodnak Steven Soderbergh Oscar-díjas amerikai filmrendező.

MTI

A Traffic, az Erin Brockovich, zűrös természet és az Ocean's-széria Oscar-díjjal jutalmazott rendezője egy amerikai rádióműsorban beszélt visszavonulási terveiről. "Itt az ideje átadni a helyem olyasvalakinek, aki még szívből tud lelkesedni azért, hogy bepattanjon egy kisbuszba és elmenjen forgatni" - idézte a rendezőt pénteken a The Hollywood Reporter online kiadása (www.hollywoodreporter.com).
   
Az elmúlt három évben visszautasítottam mindent, ami csak az utamba került, így a jövőben többé már nem lesz körülöttetek Steven Soderbergh. "Mikor azt kezdtem érezni, hogy ugyanazokat a jeleneteket forgatom, akkor komolyan elgondolkodtam azon, hogy itt az ideje a változásnak" - tette hozzá Soderbergh, aki visszavonulását követően festéssel, vagy fotózással szeretne majd foglalkozni.
   
Utolsó két filmje a Matt Damon és Michael Douglas főszereplésével készülő Liberace, és a George Clooney nevével fémjelezett Man from U.N.C.L.E lesznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!