Bulivan

2010.08.04. 13:59

Sokat kell várniuk az Alkonyat-rajongóknak az utolsó filmre

2012. november 16-án kerül az amerikai mozikba az Alkonyat című romantikus vámpír-saga utolsó része - közölte kedden a Variety című amerikai lap.

MTI

A gyártó Summit Entertainment stúdió júniusban jelentette be, hogy Stephenie Meyer regényfolyamának 900 oldalas negyedik részét, a Hajnalhasadást, Bill Condon két részben rendezi meg, mivel a történet túl összetett ahhoz, hogy egyetlen filmben vigyék vászonra. A főszereplők maradnak a régiek, vagyis Robert Pattinsont, Kristen Stewartot és Taylor Lautnert láthatja majd viszont a filmen a közönség.
   
A forgatást idén ősszel kezdik meg a kanadai Vancouverben. Az első rész premierjét korábbi közlés szerint 2011. november 18-án tartják. 
   

A negyedik könyvben a szépséges diáklány, Bella végre feleségül mehet élete nagy szerelméhez, a vámpír Edwardhoz. A drámáról a pár félig ember, félig vámpír gyerekének, Renesmee-nek a születése gondoskodik.
   
A Napfogyatkozás című harmadik, idén bemutatott Alkonyat-film menetelése a végéhez közeledik, összesen 289 millió dollárt (61,6 milliárd forint) hozott a készítőknek. A sorozat első két epizódja több mint 1,1 milliárd dolláros mozijegybevételt jegyez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!