Borosta

2015.04.08. 15:33

Az arénában csak magad leszel

Régi, ugyanakkor közkedvelt témához nyúltak vissza a fejlesztők, mikor megalkották az „I, Gladiator” című játékot, amelyben „meglepő módon” brutális gladiátort alakítunk.

Pásztor András

A játék nem éppen a legszebb grafikával rendelkezik, inkább rajzfilmszerűek a textúrák, ám a véres csaták élménye és a rengeteg használható fegyver mindenkit kárpótol. A játéknak története is van, de ebbe most nem érdemes mélyen elmerülni, a lényeg, hogy a másvilágról térünk vissza, meghódítani az arénákat. A játék során rengeteg helyszínnel és ellenféllel ismerkedhetünk meg, utóbbiakat persze minél gyorsabban a pokolra kell küldeni, hogy elnyerjük a közönség szeretetét. A győzelmekért ezüstöt, aranyat, olykor képességpontokat is kapunk. Utóbbiakat az életerő és a kitartás fejlesztésére, a pénzt pedig felszerelésünk fejlesztésére fordíthatjuk. Kardból, dárdából, buzogányból, pajzsból és vértből is sok féle-fajta érhető el, melyek egyre nagyobb sebzést okoznak. A harc nem különösebben nehéz, jóllehet a látványos kombókat előre be kell gyakorolni.

Címkék#Gladiator

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!