Belföld

2016.09.25. 16:55

Országos rendőrfőkapitány: robbantás történt a fővárosban - 10 millió forint a nyomravezetői díj

Robbantás történt szombat éjjel a főváros VI. kerületében, a Teréz körúton, a támadás célpontjai a rendőrök voltak - jelentette be Papp Károly altábornagy országos rendőrfőkapitány vasárnap este Budapesten, sajtótájékoztatón.

MTI

Tíz milliós nyomravezetői díjat tűzött ki Papp Károly országos rendőrfőkapitány vasárnap esti, rendkívüli sajtótájékoztatóján.

MTI Fotó: Balogh Zoltán

A főkapitány többek között elmondta, a rendőr járőrök voltak a támadás célpontjai: "ki akarták végezni" őket. Kiderült az is, hogy házi készítésű robbanószerkezet robbant. Az elkövető 170 centiméter magas, 20-25 év közötti, világos horgászkalapot, sötét vászondzsekit, kék farmert, fehér sportcipőt viselő férfi

Papp Károly arra a kérdésre, hogy történhetett-e terrortámadás azt mondta, hajnalban hét verziót állított fel a rendőrség magyarázatként, mindegyik lehetőségét vizsgálják.

Ismert, szombaton késő este robbanás történt Budapesten, a Teréz körúton, egy üzlethelyiségnél, ahol egy rendőr életveszélyesen, egy súlyosan megsérült.

Címkék#robbantás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!