Belföld

2009.08.19. 07:18

Miskolci tűzeset - Elhunyt a paneltűzben életveszélyesen sérült 16 éves lány (frissítve)

Miskolc - Elhunyt az a 16 éves lány, aki a miskolci paneltűzben múlt szombaton életveszélyes sérüléseket szenvedett - közölte a Borsod megyei kórház szerdán reggel.

zaol.hu

 A tájékoztatás szerint az intenzív ellátásra szoruló fiatal lány - aki súlyos, életveszélyes szénmonoxid és füstmérgezést szenvedett - kedden a kora esti órákban hunyt el. A halálesetről a kórház stroke, vasculáris és általános neurológiai toxicológiai osztálya - ahol a beteget kezelték - szerdán reggel számolt be.
    
A paneltűzben egy 39 éves nő és 13 éves fia vesztette életét, az édesanya 16 éves lánya pedig napokig életveszélyes, válságos állapotban volt. Kórházba szállítását követően lélegeztető gépre kapcsolták.
    
A 16 éves gyermek súlyos agykárosodást szenvedett, újra kellett éleszteni - mondta korábban Csoltó Márta, a megyei kórház főorvosa.
     
Miskolcon, az avasi városrészben, a Középszer utca egyik panelházának lakásában szombaton késő este lobbantak fel a lángok, több otthon kiégett, lakhatatlanná vált.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!