Belföld

2015.11.05. 16:28

Anyjával tűnt el egy budakalászi kisfiú

A szentendrei rendőrség keresi a 6 éves budakalászi Szalai Bencét és az édesanyját, Juhász Andreát, akivel együtt november 1-én eltűnt. Bence láthatáson volt az édesapjánál, majd onnan az édesanyja egy osztrák rendszámú autóval ismeretlen helyre vitte, írja a Police.hu.

Szalai Bence normál testalkatú, haja rövid, egyenes szálú és világosbarna színű. Eltűnésekor egy sötét árnyalatú kabátot, fekete színű melegítőnadrágot, egy kékes szürke színű pólót és egy sötét árnyalatú sportcipőt viselt.

Juhász Andrea és Szalai Bence Fotó: Police.hu

Juhász Andrea haja szőke, vállig érő. Körülbelül 130-140 kg testsúlyú. Eltűnésekor fekete színű nadrágot és fekete színű, rövid szárú csizmát és világos árnyalatú felsőt viselt. A nő egy fekete öltönyt viselő, kopasz férfival együtt ült az autóban, amellyel elvitte Bencét.

A rendőrség kéri, hogy aki a kisfiú vagy az édesanyja tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szentendrei Rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a 06-1/236-2883-as telefonszámon, illetve az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!