Belföld

2014.04.19. 08:23

Tűz: egy idős asszony meghalt

Tűz volt egy III. kerületi, háromszintes épületben szombat reggel, a tűzoltók egy idős asszony holttestét hozták ki az égő konyhából - mondta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek.

Kisdi Máté elmondta: a háromszintes épület második szintjén, egy lakás konyhájában keletkezett a tűz, öt négyzetméteren égtek a konyhabútorok.

Kormos függöny és égett ablakkeret (középen) és tűzoltóautó Budapest III. kerületében a Toboz utcában 2014. április 19-én, ahol tűz volt az egyik társasházi lakásban. A tűzoltók a konyhában egy eszméletlen idős asszonyt találtak, akit kivittek az épületből. A mentők megállapították, hogy az asszony időközben elhunyt. MTI Fotó: Lakatos Péter

A tűzoltók a konyhában egy eszméletlen idős asszonyt találtak, akit kivittek az épületből, de a mentők megállapították, hogy az asszony elhunyt.

A tüzet eloltották, az épületből tíz embert kikísértek a füst miatt. Az épület átszellőztetése után ők visszatérhettek a lakásukba.

Kormos függöny és égett ablakkeret Budapest III. kerületében a Toboz utcában 2014. április 19-én, ahol tűz volt az egyik társasházi lakásban. A tűzoltók a konyhában egy eszméletlen idős asszonyt találtak, akit kivittek az épületből. A mentők megállapították, hogy az asszony időközben elhunyt. MTI Fotó: Lakatos Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!