Belföld

2011.03.26. 08:42

Záhonynál több órás várakozás lehet a hétvégén

A záhonyi határátkelőnél ismételten több órás várakozásra kell számítaniuk a kamionosoknak a hétvégén - közölte a rendőrség szombat reggel.

MTI

Szombaton a teherforgalomban kilépő irányban a hat órát is elérheti a várakozási idő, amelynek mértéke függ az ukrán határ- és vámellenőrzés ütemétől. A személyforgalomban be- és kilépő irányban egyaránt egy-két órás várakozással lehet számolni.
   
A záhonyi forgalomtorlódás elkerüléséhez alternatív útvonalnak továbbra is a 7-19 óra között nyitva tartó barabási és a 8-16 óra között nyitva tartó lónyai határátkelőhelyet ajánlja a rendőrség.
   
Az ukrán határon a tiszabecsi, a beregsurányi és a barabási határátkelőn belépő irányban lehet egy órás várakozás a hétvégén.
   
Az ártándi határátkelőhelyen a teherforgalomban várható torlódás a hétvégi kamionstoppal összefüggésben szombaton, a Romániába tartók 30-60 perces várakozásra számíthatnak.
   
A közlemény kitér arra is, hogy pénteken 153 közúti közlekedési baleset történt Magyarországon. Ebből két baleset két halálos áldozatot követelt, tíz súlyos, negyvenegy pedig könnyű sérüléssel járt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!