Belföld

2010.12.01. 17:30

Suchman Tamást kórházban ápolják

Suchman Tamást a Kaposi Mór Oktató Kórház intenzív osztályán ápolják; a szocialista politikust az MTI információja szerint hétfőn mentőhelikopterrel szállították át Kaposvárra a marcali kórházból.

MTI

Antal Gabriella, a marcali kórház főigazgatója a család kérésére nem adhatott tájékoztatást Suchman Tamás betegségéről, nem kívánta megerősíteni az MTI azon értesülését sem, miszerint a politikus vasárnap lett rosszul és került kórházba, ahonnan mentőhelikopter szállította a somogyi megyeszékhelyre.
   
A kaposvári kórház intenzív osztályán sem adtak információt Suchman Tamás állapotáról. Az MTI úgy tudja, hogy a politikust egyelőre mélyaltatásban tartják, állapota stabil.
   
Suchman Tamás az idei országgyűlési választásokon, húsz évnyi képviselői munka után esett ki a parlamentből. Sokáig volt marcali önkormányzati képviselő, de az októberi önkormányzati választásokon nem indult újra, a helyi és a választókörzeti pártelnöki funkcióját azonban megtartotta. A Balaton Fejlesztési Tanácsnak 2007 elejétől volt elnöke, e tisztségből szeptember elején hívta vissza az új kormány.
   
A politikust csütörtökön Siófokra, a "Balaton Régió Közbiztonságáért" ez évi díjkiosztó ünnepségére várták.

A díjat alapító Balaton Régió Közbiztonsági Tanácsadó Testület emléklapban és emlékplakettben kívánta részesíteni - mondta a testület elnöke, Jamrik Péter az MTI-nek. "Suchman Tamás sok éven keresztül személyesen is sokat dolgozott, és eredményesen tett a balatoni közbiztonság és vízbiztonság javításáért, amely eredményeiben elévülhetetlen érdemei vannak" - indokolta a testület döntését a grémium elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!