Belföld

2010.02.22. 17:04

Dráma: késsel támadt családjára a férfi

A rendőrség hétfőn fogta el azt a 44 éves pátkai férfit, aki vasárnap este bántalmazta külön élő feleségét és annak családját.

zaol.hu

Mint kiderült, a férfi és felesége között többször történt telefonos szóváltás aznap este. Ezután jelent meg az apa a nő szüleinek székesfehérvári házánál, ahol az ajtót betörve késsel támadt a bent lévőkre. A férfi előbb a zajra a lépcsőről leszaladó 56 éves apósát, majd ugyancsak 56 éves anyósát szúrta meg. 31 éves feleségén több szúrást ejtett, amelyek közül szívburkot és tüdőt érő is volt. - adta hírül a Fejér Megyei Hírlap online.

A házban élők segélykiáltásaira a szomszédok értesítették a rendőrséget. A sérülteken a kórházba szállítás után azonnali műtétet hajtottak végre a Szent György kórházban, állapotuk stabil. A családi drámának tanúja volt a pár kislánya is, akinek szerencsére nem esett baja, őt a rokonok gondjaira bízták.

A helyszínről elmenekülő férfit egész éjjel keresték a rendőrök. Hétfőn reggel Pátkán, hozzátartozója lakásának melléképületében fogták el, nem tanúsított ellenállást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!