Belföld

2010.01.26. 15:36

Elhunyt Szápár polgármestere

Elhunyt a bakonyi település, Szápár polgármestere; Bálint Sándort 53 éves korában családja körében érte a végzetes szívinfarktus - adta hírül kedden a szápári önkormányzat.

zaol.hu

Bálint Sándor 1990 óta önkormányzati képviselő volt a Veszprém megyei településén, 2006-tól pedig nyugdíjasként, tiszteletdíjas vezetőként ellátta a polgármesteri tisztséget is.
   
A Veszprém megyei falu polgármestere közvetlen és jó kapcsolatot épített ki a lakossággal, az egyházzal, a kisebbséggel, valamint a település környékén lévő önkormányzatokkal és civil szervezetekkel - áll a közleményben. A bakonyi falu folyamatosan gyarapodott, az önkormányzat gazdálkodása, vagyoni helyzete - a nehéz gazdasági időszak ellenére is  - pozitív és eredményes volt.
   
Bálint Sándort nagy részvét mellett kísérték utolsó útjára, a zirci kistérség települései szinte kivétel nélkül képviseltették magukat a gyászszertartáson - olvasható a közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!