Belföld

2009.09.20. 07:46

Halálos áldozata is van egy budapesti istállótűznek (fotóval)

Budapest - Halálos áldozata van egy budapesti istállótűznek; a tűzoltók egy felrobbant gázpalackot találtak a helyszínen.

MTI/AP

A főváros X. kerületében, a Keresztúri úton egy 250 négyzetméteres istálló gyulladt ki, és égtek a melléképületei is - tájékoztatott Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság szóvivője.

A tűzeset halálos áldozata az épület tulajdonosának felesége, akit összeégve találták meg az egyik helyiségben. A szóvivő elmondta, hogy egy felrobbant gázpalackot találtak a helyszínen, egy másikat épségben hoztak ki az épületből, és azt sikerült visszahűteni.



Egy sertéstelep kiégett melléképülete a főváros X. kerületében a Keresztúri úton, miután a reggeli órákban tűz keletkezett a telep 250 négyzetméteres istállójában és melléképületeiben

A tűzoldók több szoptatós és kismalacot kimenekítettek a tűzből, egyet viszont le kellett szúrniuk, mert annyira megégett - közölte Molnár Péter, hozzátéve: a tüzet hat vízsugárral oltották el. A tűz okát szakértők vizsgálják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!