Belföld

2009.08.30. 08:40

Halálos gázolás: a DVSC futballistája elütött egy kerékpárost (fotóval, frissítve 10:50)

Nyírbátor - Bodnár László, a Bajnokok Ligája főtáblájára jutott Debrecen labdarúgója pénteken késő este halálra gázolt egy kerékpárost Nyírbátorban: állítólag a futballista 130 km/órás sebességgel közlekedett a megengedett 90 helyett.

zaol.hu

Ha valóban gyorshajtás miatt okozott halált, ez esetben gázolásért felfüggesztett vagy akár ténylegesen letöltendő börtönbüntetés fenyegeti... A Debrecen csapatának tagjai a meccs előtt megpróbálták függetleníteni magukat a történtektől, és kiállnak Bodnár mellett, mindenben segíteni fogják őt, hogy mielőbb visszatérhessen a futballpályára - írja a borsonline.


Helyszínelés a balesetnél 


A klub honlapján olvasható rövid közlemény szerint a válogatott védő szüleihez tartott Mátészalkára, amikor a baleset történt. Szilágyi Sándor, a DVSC-TEVA ügyvezetője a rendőrségi vizsgálatra hivatkozva további tájékoztatást nem tud adni.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtóügyeletese szombaton arról tájékoztatta az MTI-t, hogy "

A szon.hu hírportál úgy tudja, hogy Nyírbátorból Mátészalka felé tartott egy Mercedes személygépkocsi. Az elsődleges információk alapján az autó a menetirány szerinti jobb oldalban hátulról nagy erővel elgázolta a kerékpárt, a rajta ülő férfit felkapta a motortér fedélre, és úgy vitte tovább, majd a jobb oldali árokba ejtette.  A szerencsétlenül járt biciklis megtalálásába  a műszaki mentéshez riasztott nyírbátori tűzoltókat is bevonták. Az ütközés erejétől a Mercedes tetejének pereme is eldeformálódott, a szélvédő pedig betörött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!