Belföld

2009.08.05. 15:46

Az mondta, meg fogja erőszakolni

Békéscsaba - A férfi az éj leple alatt támadott. Először csak simogatta, majd a földre teperte áldozatát, aki csak a közelben lakó kiabálásának köszönhetően menekült meg attól, hogy az idegen megerőszakolja.

zaol.hu

Még augusztus másodikán késő este érkezett a bejelentés a rendőrségre, hogy egy 32 éves békéscsabai nőt megtámadott egy férfi a városban. Az elkövető először simogatta nőt, majd földre teperte és ütlegelni kezdte, ezt követően elvette a sértett telefonját, és azt mondta neki, hogy meg fogja erőszakolni. 

A segítségért kiáltozó nő hangját meghallották egy közeli lakásban, valaki kikiabált az ablakon keresztül, mire az erőszakoskodó elmenekült – közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Albert István.

A nagy erőkkel kivonuló rendőrök a bejelentő által megadott személyleírás alapján megtalálták a közeli vasútállomáson a támadót, kezében a zsákmányolt telefonnal. 

A 37 éves férfi meghallgatása során részben elismerte a bűncselekmény elkövetését, amiért akár nyolc évig tartó szabadságvesztéssel is büntethető. A gyanúsított előzetes letartóztatását elrendelte a bíróság.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!