Belföld

2009.07.08. 13:18

Zavaros ügy! Előkerült a halottnak hitt asszony, fiait gyanúsították a gyilkossággal

Tatabánya - Előkerült egy asszony, aki hat napig bolyongott az erdőben Pilismarót környékén, holott a rendőrség korábban már gyilkosság gyanújával őrizetbe vette fiait.

zaol.hu

Az asszony testéből néhány kullancsot kellett kivenni, de ezen és néhány horzsoláson kívül más baja nem esett. A nő gombászás közben tűnt el június 30-án, hozzátartozói azonban két napig nem jelentették eltűnését. 

A rendőrség 40 emberrel kezdte meg a keresést, azonban a falubeliek azt állították, hogy elsején még találkoztak az asszonnyal. Ezért a kutatást leállították, majd kihallgatták az asszony gyerekeit - mondta el a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Az egyik testvér azt vallotta, hogy másikuk megszúrta az édesanyját, majd azt is megmutatta, hová vitték el az anyjukat. A rendőrök találtak vérnyomokat a házban, de nem jutottak közelebb az ügy megoldásához. 

Szerdára ismét kutatást szerveztek a patakparton, azonban kedden este az idős asszony előkerült, a testén pedig semmilyen szúrás nyomát nem lehetett felfedezni - tette hozzá Léber Gabriella.

Mivel a 65 éves hölgy agyvérzésen esett át, nem tudja elmondani, hogyan került az erdőbe, és mit csinált ott egy hétig. A nyomozóknak az is tisztázni kell, hogy a szakértői vélemények megérkezéséig szükséges-e fenntartani a testvérek előzetes letartóztatását.


Forrás: MTI

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!