Belföld

2009.07.13. 10:23

Kenesei csuklóját törte - nyolc hétig nem játszhat

Szombathely - Előreláthatólag nyolc hétig nem léphet pályára Kenesei Krisztián, a Szombathelyi Haladás labdarúgója, aki az Európa Liga selejtezőjében csuklótörést szenvedett.

zaol.hu

Az Irtis Pavlodar elleni Európa Liga mérkőzés visszavágóján, Kazahsztánban, a meccs 57. percében egy becsúszás után rosszul fogott földet Kenesei Krisztián. A csatár rögtön érezte, hogy nagy a baj, cserét kért. Karagandában, az ottani kórházban rögtön begipszelték a sérült bal kezet, és azzal biztatták a labdarúgót, illetve a csapatorvost, dr. Tarabó Zoltánt, hogy annyira azért nem nagy a baj. A győri kórház kézsebészeti osztályán kiderült: mégis komoly a probléma. A csatárt megműtötték, az orvos szerint nyolc, a futballista szerint négy-öt hét lesz a kihagyás.

- Nem tagadom, el vagyok keseredve - fogalmazott a Pavlodarnak Szombathelyen és Karagandában is gólt szerző Kenesei Krisztián. - Jól ment a játék, jöttek a gólok is, nem volt gond az önbizalmammal sem, erre tessék, megsérültem. Most két hétig semmit nem mozoghatok, de reményeim szerint négy-öt hét múlva már visszatérhetek a pályára - bízom benne, hogy a jósoltnál gyorsabban regenerálódik a kezem.


Forrás és további részletek: www.vasnepe.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!