Belföld

2009.06.09. 09:33

Habsburg váltja Bokrost Brüsszelben?

Budapest - Bokros Lajos csak néhány hónapig lesz brüsszeli EP-képviselő, ezután átadja helyét az MDF EP-listáján őt követő Habsburg Györgynek - írja keddi számában a Magyar Hírlap.

zaol.hu

A lap úgy tudja, a váltásra azért lesz szükség, mert Bokros Lajos lenne az MDF húzóembere a következő országgyűlési választáson is.
    
A pártban a vasárnapi eredmények elemzéséből azt szűrték le, hogy Bokros egyértelműen az SZDSZ egykori szavazóit hódította el, erre a fegyvertényre pedig szüksége lesz az MDF-nek a parlamenti voksoláson is - olvasható a napilapban.


Forrás: MTI


Olvassa el Bokros Lajossal készült interjúnkat - kattintson az alábbi címre: 

Bokros: nincs más út, csak reform és megszorítás

Zalaegerszeg - Egy több cikluson át tartó felelőtlen gazdaságpolitika következménye a jelenlegi helyzet, mondta lapunknak adott interjújában Bokros Lajos, az MDF EP-listavezetője. A volt pénzügyminiszter úgy véli, hiba volt hitelből finanszírozni a jóléti kiadásokat, s most nincs más lehetőség, mint a reform- és megszorító politika.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!