Alibánfa

2015.05.04. 06:03

Általános iskolások mezei futóversenye Alibánfán

Tizenharmadik alkalommal rendezték meg Alibánfán a Sárvíz Kupa mezei futóversenyt.

Horváth László

Az Egervári L. Általános Iskola Zalaszentiváni Tagintézménye által szervezett viadalon hat általános iskola százharmincöt tanulója vett részt. Az I-II. korcsoportos fiúknak és lányoknak 600 méteres-, a III-IV. korcsoportos lányoknak  1200 méteres-, a fiúknak  1500 méteres távot kellett teljesíteni.

A mezei futóversenyen résztvevők hat iskolából érkeztek. Fotó: Gilincsek Miklósné

Az iskolák közti versenyt a vendéglátók nyerték a csonkahegyháti Gárdonyi Géza-, és az alsónemesapáti Csertán Sándor általános iskola előtt.

Korcsoportonként Orsós Adrián (Alsónemesapáti), Kovács-Dala Napsugár (Zalaszentiván), Séllei Bálint (Nemesapáti), Fehér Csenge (Zalaszentiván), Horváth Rómeó (Zalaszentiván), Muszil Ágnes (Zalaszentiván) és Vaspöri Martin (Pókaszepetk) Tóth Cintia (Csonkahegyhát)  bizonyult a legjobbnak.

Orsós Adriánnak, aki 600 méteres futásban első helyen végzett, Blaskovics László gratulál.

Az érmeket, okleveleket és tárgyjutalmakat Blaskovics László Alibánfa község polgármestere, Országhné Tóth Ágnes a KLIK Zalaegerszegi Tankerületének tanügyigazgatási referense, valamint Fonódi Tamás hosszútávfutó adta át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!