ZTE FC

2014.06.06. 18:05

ZTE FC női együttese: Semmit sem adtak fel

Zalaegerszeg - Kétgólos hátrányból kísérli meg kiharcolni az NB I-be jutását az osztályozó második mérkőzésén a ZTE FC NB I-es női együttese, amely vasárnap (15.00) a Dorog vendége lesz.

Kerkai Attila

A múlt szombati, egerszegi első mérkőzésen a Dorog 3-1-re győzött, amivel nagy lépést tett az élvonal felé. Következik a visszavágó, de Kostorják Zsolt és együttese semmit sem adott még fel, annak ellenére sem, hogy a sérülése éppenséggel nem kerülik el az együttest.

- Nehéz a helyzetünk, de nem reménytelen - állapította meg a visszavágó előtt Kostorják Zsolt edző. - A védelemből Bedő Ágnes súlyos térdsérülést szenvedett, Végh Renáta pedig továbbra sem edz. Kérdéses a játéka, de lehet, hogy megkockáztatjuk szerepeltetését, hiszen gólt kell lőni, az pedig neki nagyon megy. Fegyelmezettnek kell lennünk és megpróbáljuk a bravúrt. Ha nem sikerülne, akkor a jövő héten a pótselejtező következik számunkra a Szeged ellen. Ebben a párharcban is lehet még esélyünk az NB I-be kerülni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!