Zenei hírek

2013.06.18. 08:29

Dave Lombardo lesz a vendég a Sepultura új albumán

Őszre ígéri új albumának megjelentetését a brazil Sepultura. Az egyelőre még cím nélküli nagylemezen a Slayer volt ütőse, Dave Lombardo is szerepelni fog.

Gyuricza Ferenc

Az együttműködésről a közelmúltban hazánkban is fellépett Sepultura vezetője, a gitáros-énekes Andreas Kisser számolt be egy brazil internetes oldalnak adott interjúban. A zenész nemcsak magát a tényt árulta el, de részletesen ismertette az együttműködés létrejöttének körülményeit. Eszerint a kubai származású Dave Lombardo néhány napot Brazíliában töltött családjával, s eközben vették fel azt a dalrészletet, amelyekben hallható lesz játéka. A felvételeket Ross Robinson producer irányította, aki többek között dolgozott már a Machine Head, a Slipknot, a Korn, a Limp Bizkit vagy a Fear Factory lemezein is. Andreas Kisser szerint a producer vette rá a brazil tengerparton a gyerekeivel és a kutyájával pihenő dobost a közös munkára.

A Sepultura még idén megjelenő új albuma lesz az első olyan nagylemez, amelyen a zenekar jelenlegi dobosa, a fiatal Eloy Casagrande játszik. A Dave Lombardo közreműködésével készült dalban törzsi ütemek lesznek hallhatóak.

Ezek is érdekelhetik